محمد اکبرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه حمل و نقل از شاخصهای مهم رشد اقتصادی است، افزود: کشورهای جهان می کوشند با ایجاد سیستم حمل و نقل گسترده، کارا و مطمئن به اقتصاد سالم و با ثبات دست یابند.
وی عنوان کرد: در دهه های اخیر رشد جمعیت و گسترش شهرها و روستاها نیاز مردم را به داشتن ناوگان حمل و نقل مجهز زمینی برای جابجایی مسافر و کالا بیشتر کرده و افزایش سفرهای زمینی بر اهمیت صنعت حمل و نقل افزوده است.
معاون عمرانی استاندار گیلان با اشاره به اینکه حمل و نقل در گیلان پیشینه ای کهن دارد، گفت: این استان به دلیل قرار گرفتن در ساحل دریای خزر، داشتن دو بندرفعال و گمرکات با اهمیت در انزلی و آستارا و راه ارتباطی با کشورهای آسیایه میانه و اروپا همواره مورد توجه تجار و بازرگانان بوده است.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر فعالیت بنادر و گمرکات استان گیلان نقش محصولات کشاورزی از جمله برنج، چای، مرکبات، فرآورده های دامی و جنگلی و وجود جاذبه های گردشگری را نیز نباید در صنعت حمل و نقل نادیده گرفت.
اکبرزاده گفت: جهان در حال تحول است و انسان می کوشد با دانش خود علاوه بر تولید و بکارگیری خودروهای سریع السیر با ساخت راه های مناسب و استاندارد پاسخگویی نیازهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خود باشد در این زمینه احداث بیش از 10 هزار کیلومتر آزاد راه، بزرگراه و جاده های اصلی و فرعی در گیلان تغییرات اساسی در صنعت حمل و نقل را به همراه داشته است.
وی بیان داشت: ساخت راه آهن گیلان نیز می تواند صنعت حمل و نقل استان را دچار تحولات چشمگیری کند، با بهره برداری از این طرح ملی هرسال با جابجایی سه میلیون مسافر و 10 میلیون تن بار بر ظرفیتهای کنونی این استان افزوده خواهد شد.
معاون عمرانی استاندار گیلان همچنین در پاسخ به این پرسش که " با توجه به شرایط و شاخصهای توسعه حمل و نقل در گیلان بصورت بالقوه خطوط ریلی و بصورت بالفعل در زمینه حمل و نقل هوایی و دریایی و جاده ای وجود دارد و این شرایط یکی از شاخصهای مهم در سطح کشور و استان است، برنامه های اصلی که دولت دنبال می کند درچه زمینه است و این شرایط را به چه صورتی ارزیابی می کنید " افزود: شاخص توسعه همه جانبه پایدار، حمل و نقل است.
وی ادامه با اعلام اینکه توسعه استان گیلان در تمامی ابعاد اعم از کشاورزی، گردشگری، صنعتی و سایر موارد تعریف شده است، گفت: حمل و نقل نقش مهمی در توسعه پایدار و همه جانبه گیلان دارد.
اکبرزاده افزود: مصوباتی که در سفرهای دور اول و دوم رئیس جمهور به استان تصویب رسیده است گامهای موثری برای توسعه خطوط جاده ای، ریلی، دریایی و هوایی استان برداشته خواهد شد.
وی ادامه داد: کلیه مصوبات رئیس جمهوری در بخش حمل و نقل استان عملیاتی و هم اکنون دارای پیشرفت فیزیکی متفاوتی است.
نظر شما